26 / 04 / 2024

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 



Erzurum'da iki gün önce yaşanan, merkez üssü Köprüköy olan 5,1 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşların gereksinimleri gideriliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erzurum Valiliği koordinesinde AFAD, 112 Acil Sağlık, UMKE, jandarma, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'nden oluşan pek çok ekip, depremden etkilenen Topçu, Söylemez, Pekecik ve Duatepe mahallelerindeki çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürü Selahattin Karslı, Köprüköy Kaymakamı Fatih Uzun ve Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli ile depremden etkilenen Topçu Mahallesi'ndeki vatandaşların ziyaretine gitti. 

Depremden etkilenenlere geçmiş olsun dilediğini belirten Ban, gazetecilere, toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

Vatandaşların yaralarının sarılması için bütün imkanların kullanıldığına dikkat çeken Ban, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ilk andan itibaren gidermeye gayret ettik. Evleri ağır hasarlı olanların çadırları, sobalarıyla birlikte kuruldu. Her bir ailemize de yetecek miktarda erzakları teslim edildi. Devletimizin tüm birimleriyle vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve AFAD ekiplerimizle evleri ağır hasar gören vatandaşlarımızın evlerini tamamlayıp teslim edeceğiz."

Murat Kurum'dan Erzurum depremi açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

 


Geri Dön