27 / 04 / 2024

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 



Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Prestij Cadde” projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında kentsel dönüşüm projeleri sürüyor.

Erzurum Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir’in ekipleri tarafından mühendislik harikası işlere imza atılıyor. Hayata geçirilen çalışmalar, kentlerdeki kentsel tasarımları aratmıyor. 

Pasinler ilçesi kentsel dönüşümle hızla değişiyor. “Prestij Caddesi” uygulaması kapsamında sıcak asfalt serimi yapıldı. İlçe merkezindeki binalar geleneksel mimariye uygun olarak yenilendi. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bölgedeki proje hakkında açıklamalarda bulundu. Sekmen, “Kamusal mekânlar, toplumun her kesimi tarafından yoğun olarak kullanılan alanlardır. Bu nedenle gerek kent merkezi gerekse de ilçelerimizdeki peyzaj tasarım çalışmalarının toplumun her kesiminden kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte olması için tabiri yerindeyse mühendislik harikası görsellikleri kentsel estetiki bakış açısıyla kent merkezi ve ilçelerimize uyguluyoruz. Pasinler’deki Prestij Cadde uygulamasıyla ilçemiz muhteşem bir görünüme kavuştu. Pasinler’deki prestij cadde uygulaması ve diğer hizmetler ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Geri Dön