29 / 03 / 2024

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 



Erzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye ilçesindeki 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan Erzurum Tekstilkent'in inşaat çalışmalarını inceledi.Vali projeye ilişkin şunları söyledi, "İlk etapta 2 bin kişinin çalışacağı fabrikalarda çıkacak ürünler, önemli markaların tezgahlarında yerini alacaktır. Bizi heyecanlandıran bir proje, bu yüzden çok önemsiyor, bir an evvel bitirilmesi için sıkı takip ediyoruz."

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Vali Memiş, fabrikaların kısa süre içinde biritilmesini istediğini belirterek şunları söyledi:

"Her sokağa çıkışımızda vatandaşlarımız bizlerden iş istiyor. Bu da beni şehrin valisi olarak vicdanen rahatsız ediyor. Bizlerin görevi vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve ekonomik anlamda rahat edebilecekleri yaşanır bir ortam sağlamaktır. İnsanlarımız bizden iş istiyor, buna duyarsız kalamayız. İlk etapta 2 bin kişinin çalışacağı fabrikalarda çıkacak ürünler, önemli markaların tezgahlarında yerini alacaktır. Bizi heyecanlandıran bir proje, bu yüzden çok önemsiyor, bir an evvel bitirilmesi için sıkı takip ediyoruz."

Ayrıca Vali Memiş, fabrikaların inşaatlarının büyük kısmının tamamlandığını belirterek, kısa sürede açılışını yapıp üretime başlayacaklarını da söyledi.

 

 


Geri Dön