19 / 04 / 2024

Erzurum ve Adana'da satılık arsalar için ihale!

Erzurum ve Adana'da satılık arsalar için ihale!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Adana Defterdarlığı'nın çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtığı bildirildi.  



Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve  Adana  Defterdarlığı çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kuloğlu (Erzincan kapı), Gez (terminal yanı), Dadaşkent, Dere ve Kayakyolu Mahallelerinde bulunan toplam 50  adet arsayı satmak üzere ihale açtı. Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazların satışı, 22  Mart 2011 tarihinde saat 14.00 'te açık teklif usulü ile belediyede gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Erzurum Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığından her taşınmaz için ayrı bedel ödeyerek temin  edebilecek.

Muhammen bedelleri 12 bin 231 lira ile 3 milyon 652 bin lira arasında değişen taşınmazların satışında katılımcılardan 369 lira ile 110 bin lira  arasında değişen tutarlarda geçici teminat bedeli alınacak. Söz konusu  taşınmazlar satıştan sonra ticari alan ve konut olarak değerlendirilecek.

ADANA DEFTERDARLIĞI

Adana Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Seyhan ilçesinde yer alan 2 bin 22 metrekare arsayı satacak. Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi 3 parselde kayıtlı 2 bin 22 metrekare  taşınmazın bin 616 metrekare hazine hissesi açık teklif usulü ile
satılacak.Mülkiyeti Hazineye ait taşınmazın tahmini bedeli 550 bin lira,  katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 165 bin lira olarak  belirlendi.

Satış, 21 Mart 2011 tarihinde saat 9.00 'da Adana Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığında yapılacak. Katılımcılar şartnameyi mesai saatleri  içinde Batı Emlak Müdürlüğünden bedelsiz olarak temin edebilecekler.

AA  


Geri Dön