25 / 04 / 2024

Erzurumlular dikkat! Bu ilçeye tam 488 ucuz konut geliyor!

Erzurumlular dikkat! Bu ilçeye tam 488 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.



Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan ve 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Erzurum projesinin ihale tarihini duyurdu.

Toplu konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre merakla beklenen Erzurum projesi Yakutiye ilçesinde inşa edilecek. 

Erzurumlular dikkat! Bu ilçeye tam 488 ucuz konut geliyor!

488 adet konuta yer verilen TOKİ Erzurum Yakutiye projesi Soğukçermik  Mahallesi'nde inşa edilecek. Söz konusu projede ayrıca konutların yanı sıra 3 6 adet dükkan da yer alacak.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Tunceli Merkez projesinin ihalesi 16 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye Soğukçermik projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 550 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor. 
 


Geri Dön