24 / 04 / 2024

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Firma: Eşbah Yapı

Proje: Küçükçekmece Projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje için ön talep toplanıyor.

Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Eşbah Yapı İkitelli projesinde 178 adet iş yeri yer alacak. Projede ortalama 250 metrekare alanlı 7 metre yüksekliğinde dükkanlar bulunacak.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ön talep avantajının başladığı  Eşbah Yapı  Küçükçekmece projesi için satış merkezine gelerek form doldurulabiliyor. Eşbah Yapı Satış Merkezi, İkitelli Bankalar Caddesi'ndeki Şeker Bank'ın yanında yer alıyor.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

*Görseller Tem 34 projesine aittir.

Web: http://esbah.com.tr/
 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön