29 / 03 / 2024

Esenler Emlak Konutları'nda satışlar 120 ay vade ile devam ediyor!

Esenler Emlak Konutları'nda satışlar 120 ay vade ile devam ediyor!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Esenler Emlak Konutları

TOKİ kuruluşu Emlak Konut G.Y.O , Esenlerde büyük dönüşümü başlattı. Şehrin ortasında, Metroya toplu ulaşıma ,yeşil alanlara yürüme mesafesinde ki Esenler Emlak Konut daireleri hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile yılın projesi olması aday…



Toki kuruluşu Emlak Konut G.Y.O , Esenlerde büyük dönüşümü başlattı. Şehrin ortasında, Metroya toplu ulaşıma ,yeşil alanlara yürüme mesafesinde ki Esenler Emlak Konut daireleri hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile yılın projesi olması aday…


Ödeme seçenekleri ile yine Emlak Konut G.Y.O’nun pazarlama başarısı olarak yerini alacak daireler,1+1’den 4+1’e kadar çeşitli gelir sahiplerine alternatifler sunuyor. Erken gelen alıyor.

Esenler Emlak Konut evleri toplam 57.000 m2 ‘lik alan üzerine planlanmış olup,2373 adet konut 55 ticari üniteden oluşuyor.


Geneli yeşil alandan oluşan proje planlı peyzajı, dinlenme ve çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otaparkı, asansörle otaparktan katlara ulaşım,mantolama sistemi ,güvenliği ile inşaa edilen konutlar farklı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


ÖDEME KOŞULLARI

1) Satış bedelinin tamamının peşin ve veya banka kredisi kullanılarak satılması halinde satış bedeli üzerinden %5 indirim uygulanacaktır.

2) Satış bedelinin %10 peşin, % 10 konut tesliminde, %10 konut tesliminden 1. yıl sonra ara ödeme, kalan tutara satış tarihinde itibaren taksitlerin hemen başlaması kaydıyla 120 ay vade uygulanarak her altı ayda bir TÜFE’ye endeksli olarak güncellenecektir.



Tel: 0212 430 15 02-03

Web: www.emlakkonut.com.tr



Geri Dön