28 / 03 / 2024

Esenpark Plaza Esenyurt projesi! Ofislerin tamamı satıldı!

Esenpark Plaza Esenyurt projesi! Ofislerin tamamı satıldı!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofislerin satış süreci tamamlandı. Dükkan satışlarının devam ettiği Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofis ve dükkan teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor olan  Esenpark Plaza  Esenyurt projesi  BTC İnşaat ve MG Proje  tarafından hayata geçiriliyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofis ve ticari birimler bulunuyor.


Esenpark Plaza Esenyurt projesi 18 ay sonra teslim ediliyor. 48 adet ofisin bulunduğu Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofislerin tamamı satıldı. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 20 adet ticari birim yer alıyor.


Esenpark Plaza Esenyurt projesinde dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin lira olarak belirlendi. Esenpark Plaza Esenyurt projesi 2 blok halinde yükseliyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde bloklar 6 katlı olarak tasarlandı.


Esenpark Plaza Esenyurt projesinde dükkanlar 142 metrekareden başlayarak değişen büyüklüklere sahip. Esenpark Plaza Esenyurt projesi 2 bin 770 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Esenpark Plaza Esenyurt projesi nerede?

Esenpark Plaza Esenyurt projesi adres : 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul



Esenpark Plaza Esenyurt projesi iletişim

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com


projeye sor



Geri Dön