28 / 03 / 2024

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.



Gül Park Yaşam Esenyurt'ta 564 daire ve 60 ticari ünite yer alıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda yapılması öngörülen proje 35 bin metrekare arsa alanına sahip.


Esenyurt  Gül Park Yaşam  ulaşım bilgileri kapsamında projenin; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi üzerinde bulunduğunu söyleyebiliriz. 


Gül Park Yaşam Residence'de konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 6 blok halinde inşa edilen proje 2 etaptan meydana geliyor. 


Gül Yapı imzası ile yükselen Gül Park Yaşam Konutları'nın sosyal alanları; açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, kids club, oyun odası, hamam ve otopark, fitness center, saunadan oluşuyor. 


Daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Gül Park Yaşam Esenyurt'ta yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar için banka kredili 36 ay taksit imkanı sağlanıyor.


Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım : Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt /  İstanbul  / Türkiye


Esenyurt Gül Park Yaşam iletişim 

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön