18 / 04 / 2024

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile hayata geçirilen Hep İstanbul Evleri fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?



"Esenyurt  Hep İstanbul  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Toplam 1.424 adet daireden oluşan projede yüzde 25 peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden yüzde 6 indirim uygulanıyor. 


Hep İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede 1+1 dairelerin büyüklükleri 70 ile 179 metrekare arasında, 2+1 dairelerin büyüklükleri 157 ile 179 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 50 peşin ödemelerde kalan bedel için 2 taksit yapılan Hep İstanbul Residence'de 15 bin TL peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükselen Hep İstanbul  Tekfen Emlak Geliştirme  imzası taşıyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor. 


Esenyurt Hep İstanbul'da kapalı otopark, oyun alanları, basketbol-futbol-tenis alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, geniş peyzaj alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul Esenyurt'ta daire fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Esenyurt Hep İstanbul İletişim

Telefon: 444 8 437

Web: www.hepistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön