18 / 04 / 2024

Esenyurt Terrace Mix ne zaman teslim?

Esenyurt Terrace Mix ne zaman teslim?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Esenyurt Terrace Mix ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz. İnanlar İnşaat Terrace Mix projesinde daire fiyatları 119 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




Terrace Mix Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Esenyurt  Terrace Mix  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce Terrace Mix hakkında detaylı bilgi verelim.


Terrace Mix Evleri Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Terrace Mix Evleri projesi 945 adet daire ve 27 adet dükkandan meydana geliyor.


Esenyurt Terrace Mix Evleri projesi  İnanlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. İnanlar Terrace Mix Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 34 metrekare ile 260 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İnanlar Terrace Mix fiyatları 119 bin liradan başlıyor.



Esenyurt Terrace Mix ne zaman teslim?


Esenyurt Terrace Mix ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor. İnanlar İnşaat Terrace Mix Evleri satış ofisi ile 444 20 02 numaralı telefondan irtibata geçerek, Terrace Mix hakkında bilgi alabilirsiniz.


Esenyurt Terrace Mix Evleri projesi içerisinde kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları,kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


7 blok olarak inşa ediliyor olan Esenyurt Terrace Mix Evleri projesinde bloklar 9 ve 16 kat arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.



Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Esenyurt Terrace Mix Evleri adres : Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt - İstanbul 



Esenyurt Terrace Mix Evleri iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com


projeye sor



Geri Dön