27 / 04 / 2024

Eska Mühendislik Tuzla'yı dönüştürüyor!

Eska Mühendislik Tuzla'yı dönüştürüyor!

Öğretmenler Sitesi projesiyle inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Eska Mühendislik Tuzla'nın dönüşümle yenilenen yeni yüzüne projeleriyle katkı sağlıyor..



Nitelikli konut ve iş yeri projeleri üretme amacı ile 2007 yılında İnşaat Mühendisi Emrah Kartal tarafından kurulan Eska Mühendislik Tuzla ve Kartal’da gerçekleştirdiği özel projelerle beğeni toplayan bir şirket. 


Projelerinde kullandığı malzeme kalitesi ve uygulamada oluşturduğu üst kaliteyle inşaat sektöründe farklı bir kulvarda değerlendirilen Eska Mühendislik sektörle ilgili standartların üzerinde projeler hayata geçiriyor. 


Eska Güldeniz, Eska Adabük, Kartal Marin, Eska Beyazköşk projeleri olduğunu belirten Eska Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kartal "Eska mühendislik, itici gücü teorik bilgi ve tecrübe olan, toplumsal faydayı amaç edinen, ev sahibi yaptığı insanların mutluluğu ile motive olan bir şirket. Eğitimini aldığımız ve binlerce metrekare tecrübeye sahip olduğumuz yani her bir detayına hakim olduğumuz yani her bir detayına hakim olduğumuz bu alanda profesyonel bir kadro ile kurumsal bir yönetim ile faaliyet gösteriyoruz." dedi.




Habertürk






Geri Dön