24 / 04 / 2024

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 



Nef Ev Değiştirme Kampanyası yoğun ilgi ile devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projelerinde gerçerli sayılıyor. 

NEF ev değiştirme kampanyası kapsamında eski evi güncel değerinde satın alıyor ve sizi NEF projelerinden yeni bir ev sahibi yapıyor.  Ev değiştirme kampanyasındaki dairelerin fiyatları 327 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Nef Ortayaka projesi:

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında hayata geçiriliyor. 3 günde 152 konutun satıldığı  NEF  Ortayaka'da toplamda 548 adet daire yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin sunuluğu projede özel sinema salonu, misafir odası, kapalı basketbol sahası, davet odası gibi odalar ekleyerek onlarca odalı bir eve sahip olunabiliyor.

Nef Bahçelievler projesi:

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Bahçelievler projesinde toplamda 903 konut yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.  Nef Bahçelievler projesindeki dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. 

Nef Bahçelievler projesinde parti ve karaoke odası, eğlence odası, kapalı yüzme havuzu, müzik odası, sinema odası, hamam ve sauna, lounge alanı, squash, PlayStation Odası, açık ve kapalı futbol sahası, tenis ve basketbol sahası gibi çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. 

NEF Çekmeköy projesi:

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinde toplamda 409 adet konuttan meydana geliyor. Projede büyüklükleri 98 metrekare ile 126 metrekare arasında değişen 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Tel: 444 9 633
Web: http://www.nef.com.tr/
http://www.nef.com.tr/konut-kampanyalari/ev-yenileme-kampanyasi 


Geri Dön