26 / 04 / 2024

Eskidji bugün YTÜ ile sertifikalı eğitim anlaşması imzalıyor!

Eskidji bugün YTÜ ile sertifikalı eğitim anlaşması imzalıyor!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş bünyesindeki, ofis sahipleri ve danışmanları, Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliği ile "Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı" sertifikalı eğitimlerine başlıyor...




Emlak sektörüne yönelik YTÜ-SEM bünyesinde 7 profesör ve 4 Doçent öğretim görevlisinin görev alarak mesleki eğitim, pazarlama, kişisel gelişim ve Eskidji Akademi yetkililerinin Eskidji Gayrimenkul know-how'ının verileceği ve birlikte oluşturulan sertifika programına, sadece Eskidji Bölge Ortakları ve çalışanları katılabilecektir.

 

2003 yılından beri faaliyet gösteren Eskidji Bölge Ortaklığı eğitimlerini şimdi YTÜ-SEM iş birliği ile her iki kurumun bilgi ve tecrübeleriyle hazırlanmış eğitim programı emlak sektörüne özel örnek bir sertifika programı hazırladı. 5 gün toplam 34 saat  süreli YTÜ Yıldız Kampüsü'nde gerçekleşecek programı başarıyla tamamlayan Eskidji Bölge Ortakları ve çalışanları, YTÜ-SEM lisanslı Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı sertifikası alacaklar.

 

 Türkiye geneli 32 şehirde, 72 Bölge Ortağı, 286 danışmanı ile hizmet veren Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mustafa ACAR "2003 yılından itibaren sektörde faaliyet gösteren Dürüstlük ve güven üzerine kurulu Eskidji Gayrimenkul'ün, Bölge Ortaklığı seçimlerinde son derece titiz davranıldığını ,mevcut Bölge Ortaklarımızla çalışmalarımızın uzun süreli olduğunu diğer firmalar gibi konuya sadece sayısal yaklaşmadıklarını özellikle belirtti. Türkiye'de gayrimenkul pazarındaki büyümeye paralel olarak franchise sektörünün de gelişmeye başladığını, ancak marka sahibi olmayan bir çok franchise firmasının Türkiye'de faaliyet gösterdiğini ve sadece ticari hedeflerle birbirinden bağımsız işletmeler ile markaların zarar gördüğünü belirtti. Eskidji Gayrimenkul'ün  franchisor (ana firma) olması ile marka sahibi olması bakımından Bölge Ortaklığı seçimlerinde bir çok firmaya göre daha temkinli davranıldığını belirtti. Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması ve bu konuda donanımlı danışman kadrolarının yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Acar, bu amaçla Yildız Teknik Üniversitesi ile yapılan bu işbirliğinin sektör için de büyük açılımlar getireceğinin altını çizdi"

 

Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortakları Departman Başkanı Taylan ÇİĞVİTAŞLI " Eskidji Gayrimenkul'ü tercih edenlerin kazandığını ve bir çok avantajlardan faydalandığını belirtti. Bölge Ortaklığı Sistemi, 2004 yılından beri kullanılan ve her geçen gün geliştirilen Eskidji Gayrimenkul Yönetim Sistemi ile emlak işletmelerine bir çok kolaylık kazandırıldığını, özel ofis yönetim sistemini de içeren Etkin Pazarlama Kolay Yönetim, Müşteri Odaklı Hizmet, on-line katalog, Raporlamalar, Getirin Gayrimenkulleriniz Satılsın/Kiralansın, Gizli Portföy Uygulaması, Reklam Departmanı ile ücretsiz ajans hizmeti, İ.K Desteği, ücretsiz hukuk danışmanlığı konularında desteklerin verildiğini ve YTÜ-SEM iş birliği ile şimdi eğitim hizmetlerinin sertifikalı Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı bünyesinde gerçekleşeceğini belirtti. "

 

Yapılan işbirliğine ilişkin protokol YTÜ Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek ve Eskidji Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Acar tarafından, bugün Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde imzalanacaktır.


Geri Dön