23 / 04 / 2024

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.



Eskişehir'in kurumlar ve gelir vergi rekortmenlerinin ardından Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı. Emlak vergisi listesinde ilk 100'e giren isimler Eskişehir Vergi Dairesi internet sitesinden duyuruldu.


Sıralamada ilk 4


Emlak Vergisi'nde, ETİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Firuzhan Kanatlı birinci oldu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.


Listedeki isimler


Açıklanan 100 kişilik listede, Tuncer Alpata, Hulusi Zaim Buyan, Ali Eldem, Mesut Uçar, Cafer Güven, Cemalettin Sarar, Ayşe Yeşim Ünügür, Jose Verdu Martinez, Şenol Ilgaz, Necati Yalçın ve Erdal Caferoğlu gibi isimler yer aldı.


Açıklanmasını istemeyenler


Sıralamada ilk 10 içinde beşinci sıradaki rekortmen isminin açıklanmasını istemedi. Bu yılki emlak vergisi sıralamasında, kurumlar ve gelir vergisi sıralamasında olduğu gibi çok sayıda mükellefin isminin açıklanmasını istememesi ise dikkat çekti.



Eskişehir Gazetesi


Geri Dön