26 / 04 / 2024

Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi!

Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 758 dairelik Essenora Evleri Küçükköy projesinde daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor...




Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor olan Essenora Evleri projesi İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy'de yer alıyor.


Essenora Evleri Küçükköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Essenora Evleri Küçükköy fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor.


Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi ile 444 8 344 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Essenora Evleri Küçükköy teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirtiliyor.


Essenora Evleri Küçükköy projesinde yüzde 25 peşinata yüzde 3'lük, yüzde 50 peşinata yüzde 7'lik, tamamı peşin ödemelere yüzde 15'lik bir indirim uygulanıyor.


Essenora Evleri Küçükköy projesinde 758 daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor. Essenora Evleri Küçükköy'de yüzme havuzu, mini spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi!

Essenora Evleri Küçükköy adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön