23 / 04 / 2024

Essenora kampanyalı ödeme planı!

Essenora kampanyalı ödeme planı!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora kampanyalı ödeme planı kapsamında 0 peşinat, 0 faiz, 0 kredi ve 0 kefil ile daire sahibi olunabiliyor. 6 blok halinde yükselen projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.



Essenora Gaziosmanpaşa'da 758 tane konut, 12 tane dükkan ve 1 tane market bulunuyor. Proje İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy bölgesinde inşa ediliyor. 


Essenora kampanyalı ödeme planı ile fırsatlar sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora'da buhar odası, kapalı otopark, iki adet yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, cafe - restoran ve mini spor alanları gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Dairelerin 397 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Essenora Küçükköy 160 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. 


Essenora kampanyalı ödeme planı!

Peşinatsız, kefilsiz, banka kredisiz ve faizsiz 24 ay vade fırsatı sunan Essenora Evleri için yüzde 25 peşinatta yüzde 3 indirim, yüzde 50 peşinatta yüzde 7 indirim, tamamı peşinde ise yüzde 15 inidirm uygulanıyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Küçükköy Essenora satış ofisi 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön