26 / 04 / 2024

Essenora Residence satılık daire!

Essenora Residence satılık daire!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Residence satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen projede banka kredisiz ve faizsiz ödeme yapılabiliyor.



Essenora Residence satılık daire seçenekleri arasında 1 oda salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar yer alıyor. Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje 6 bloktan oluşuyor. 


Küçükköy Essenora'da çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası, mini spor alanları , yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy'de hayata geçirilen Essenora Konutları Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. Proje 160 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Essenora Residence satılık daire fiyatları 397 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplamda 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana gelen projede 0 peşinat, 0 faiz, 0 banka kredisi ve 0 kefil ile konut sahibi olunabiliyor. 


Küçükköy Essenora'da yüzde 50 peşin ödemelerde yüzde 7 indirim, yüzde 25 peşin ödemelerde yüzde 3, tamamı peşni alımlarda ise yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora Küçükköy satış ofisi 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön