26 / 04 / 2024

Eston Deniz'in yeni reklam kampanyası bugün açıklanacak! 210 bin TL'ye!

Eston Deniz'in yeni reklam kampanyası bugün açıklanacak! 210 bin TL'ye!

Firma: Eston Yapı

Proje: Eston Deniz

Eston Yapı'nın hayat verdiği Eston Deniz projesinin tüm detayları, Cenajans Reklamcılık tarafından hazırlanan reklam kampanyası bugün düzenlenecek tanıtımla açıklanacak



Tatili ev sahiplerinin ayağına kadar getiren  Eston Deniz  projesinde satışlar devam ediyor. İstanbul'da marina ve 1,5 km uzunluğundaki sahili ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş tek konut projesi olma özelliği taşıyan Eston Deniz'in tüm detayları, Cenajans Reklamcılık tarafından hazırlanan reklam kampanyasını bugün düzenlenecek bir toplantı ile tanıtılacak. Tanıtım toplantısında Eston Yapı’nın yöneticileri ve Cenajans Başkanı Nail Keçili’nin de hazır bulunacak.


Kalyon Evleri’nin yeni etaplarını satışa çıkaran Eston Deniz, Yakuplu’da 1.5 milyon metrekarelik alanda toplam 5 bin 359 konuttan meydana geliyor. 500 yat kapasiteli marina, kumsal, 1,5 kilometrelik sahil şeridi, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşan Eston Deniz'de yakında tamamı hizmete açılacak olan marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için çok sayıda mağaza ve sosyal tesisler de yer alıyor. 


Toplam 8 etaptan meydana gelen Estondeniz projesinde ikinci etap teslimleri önümüzdeki Temmuz ayında yapılacak. Eston Deniz projesinde apartman daireleri 210 bin TL'den, ikiz dubleksler 675 bin 450 TL'den, sıralı ara dubleksler 485 bin TL'den, köşe dubleksler 637 bin TL'den, katlı villalar 526 bin TL'den, müstakil tripleks villalar 1 milyon 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projede yüzde 20 peşinatlı ödeme sistemine göre; yüzde 10 oranında ara ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli 60 ay yüzde 0,95 oranında faizle taksitlendiriliyor. Diğer bir ödeme koşuluna göre ise; 18 aya kadar sıfır faizle vade yapılıyor. 


Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Eston Deniz'de 3. Etap 31 Aralık 2012'de, 4., 5., 6. ve 7. Etaplar 31 Aralık 2013'te teslim edecek.


444 41 51


www.estondeniz.com 


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön