18 / 04 / 2024

Eston Deniz'de West İstanbul Marina'ya komşuluk seçeneği var!

Eston Deniz'de West İstanbul Marina'ya komşuluk seçeneği var!

Tamamlandığında, toplam 5 bin 359 konutta 16 bin kişilik bir nüfusa ev sahipliği yapması öngörülen Eston Deniz son teslimlerini 2017'de gerçekleştirecek. Projenin en önemli özelliği, West İstanbul Marina'ya komşuluğu



Beylikdüzü sınırları içerisinde, Marmara Denizi'ne sıfır konumda çok büyük bir parsel üzerinde konumlanıyor Eston Deniz. Proje, 1.2 milyon metrekareye yakın, hatırı sayılır bir alan üzerinde inşa ediliyor. 2006 yılında başlayan serüven 2017 yılındaki son teslimlerle tamamlanmış olacak. Toplam 5 bin 359 konutta 16 bin kişilik bir nüfusun yaşayacağı belirtiliyor. Bu yaşam merkezi, başlı başına bir semt olmaya aday.

TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANESİ OLACAK
Denize sıfır konumlu arazi üzerindeki teslimler etap etap gerçekleşiyor. Biz sizin için projenin Kalyon Evleri bölümünü gezdik. Bu projenin en önemli özelliği Türkiye'nin sayılı büyük marinalarından birine olan komşuluğu. West İstanbul Marina, Eston Deniz'in katma değerlerinden biri. Proje dahilinde 16 bin metrekarelik kulüp binası, tam teşekküllü hastane, 30 bin metrekarelik bir alanda kurulacak eğitim alanları, alışveriş ve ticaret merkezi planlanıyor. Hadımköy Sanayi Bölgesi, bu yaşam merkezinin tercih edilme sebeplerinden biri olabilir. Proje, havalimanına mesafesinden dolayı da yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bizim örnek daire olarak gezdiğimiz F tipi müstakil dubleks, çok ferah bir konuttu. Salonunda ve tüm odalarında iç mekâna ışık kabulü çok keyifli. 260 metrekarelik bu dubleks oldukça konforlu ve kalabalık aileler için ideal. Kalyon Evleri'nde çok farklı tiplerde daire planları mevcut. Her türlü ihtiyaca ve kullanıcı talebine hitap edebilecek çeşitliliğe sahip bir planlaması var.

METREKARE FİYATI 2.800 TL'DEN BAŞLIYOR
Bekârsanız, 1 + l'ler size uygun. Kalabalık bir aileniz varsa ve konfor arıyorsanız, müstakil dubleksler size hitap eder. Bu proje, çeşitliliği ile mutlaka size cevap verecektir.

Metrekare fiyatları 2 bin 800-3 bin TL aralığında değişiklik gösteriyor. Eston Deniz, ulaşılabilir fiyat aralığında ve geniş kullanım alanlı planlara sahip yeni nesil bir semt oluşumunda. Tüketicinin başlı başına tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir şehir kuruluyor.

SOSYAL ALANLAR
Marinanın varlığı bu bölgenin en önemli artısı. Marina, kendi içindeki sosyal çözümleriyle, zaten nerede olursa olsun, elegan markaların satışlarının olduğu ve farklı ülke yemek seçeneklerinin sunulduğu restoranların varlıkları ile her zaman sıcak noktadır. Eston Deniz kendi bünyesinde pek çok sosyal alanın projesini oluşturmuş durumda. Sosyal tesisi ile tüm ihtiyaçları karşılıyor. Fitness, sauna, hamam, yüzme havuzu, kafeler ile kulüp hizmetlerini verebiliyor. Ticari alanlara ayrılan yerleri göz önüne alırsak, yaşam alanınızdan ayrılmadan tüm ihtiyaçlarınız karşılanabilir. Kısa vadede ise eğitim alanlarının projelendirilmesi planlanıyor.

YAPI MALZEMELERİ
Gezdiğimiz örnek daireler çerçevesinde, teslimler gayet şık. Malzeme seçimleri 1. sınıf. İşçilikler memnuniyet verici. Temiz bitişler var dairelerde. Doğrama nispetleri, dubleks müstakilde, merdiven holünde farklı bir tutum içerisinde.
Küçük pencereler aydınlatıyor holü. "Acaba daha büyük açıklıklar kullanılsaydı daha mı doğayı daire içine alırlardı" diye düşünüyorum. Bu endişeye yatak odaları ve salonda yer yok. Oldukça ferah ve büyük pencereler var. Fiyatları düşünürsek 2+1 ve 3+1'ler orta ve bir üst gelir seviyesindeki yatırımcılara, kullanıcılara uygun...

YAPI MALZEMELERİ
Küçük pencereler aydınlatıyor holü. "Acaba daha büyük açıklıklar kullanılsaydı daha mı doğayı daire içine alırlardı" diye düşünüyorum. Bu endişeye yatak odaları ve salonda yer yok. Oldukça ferah ve büyük pencereler var. Fiyatları düşünürsek 2+1 ve 3+1'ler orta ve bir üst gelir seviyesindeki yatırımcılara kullanıcılara uygun.

Gamze Saygı/Habertürk


Geri Dön