27 / 04 / 2024

Eston Şehir görselleri!

 Eston Şehir görselleri!

Firma: Eston Yapı

Proje: Eston Şehir

Eston Yapı girişimi ile yükselen Eston Şehir Başakşehir evleri toplamda 87 adet konuttan meydana geliyor. Eston Şehir görselleri projeyi merak edenler ve detaylı görmek isteyenler için haberimizde yer alıyor.



3 oda 1 salon katlı villa ve 4 oda 1 salon ikiz villa tipinde konutlardan meydana gelen  Eston Şehir  projesi  Eston Yapı  girişimi ile inşa ediliyor.  87 adet konuttan oluşan Eston Şehir Evleri lokasyon olarak İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.


Bahçeşehir Eston Şehir satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detayları ile devam edelim. 5 etap halinde hayata geçirilen Eston Şehir Konutlarının inşaat çalışmalarına 2006 yılında başlandı.


Bahçeşehir Eston Şehir fiyat listesi için satış ofisini arayabilirsiniz. Haziran 2014'de anahtar teslimlerinin yapılması planlanan Eston Şehir Evlerinin satış ofisi ile 0212 691 55 01 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Eston Şehir Evlerinin içinde sosyal tesis, sauna, spor alanları, yüzme havuzu ve fitness center gibi imkanlar mevcut. Eston Yapı Eston Şehir ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Eston Yapı Eston Şehir nerede?

Eston Şehir adres : Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad.Eston Şehir Evleri Yanı. Bahçeşehir/İSTANBUL


Eston Şehir vaziyet planı:

  Eston Şehir görselleri!


Eston Şehir görselleri:

  Eston Şehir görselleri!


Eston Şehir görselleri:

  Eston Şehir görselleri!


Eston Şehir görselleri:

  Eston Şehir görselleri!


Eston Yapı Eston Şehir iletişim

Telefon: 0212 691 55 01 - 02 - 03

Web Adresi: www.estonsehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön