28 / 03 / 2024

Eston Şehir Koru ile korulu düzene geçmenin tam zamanı!

Eston Şehir Koru ile korulu düzene geçmenin tam zamanı!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Koru

Reklam filminde doğa dostu Serdar Kılıç'ın rol aldığı Eston Şehir Koru projesi "Koru'lu düzene geçmenin tam zamanı!" sloganıyla tanıtılıyor.



Eston Şehir projesi, "Koru'lu düzene geçmenin tam zamanı!" sloganıyla tanıtılıyor.  Polatyol Yapı  imzası ile hayata geçirilen projenin reklam filminde Serdar Kılıç rol aldı. Kılıç reklam filminde, "Bizim doğa ile kopmuş onarılması gereken güçlü bir bağımız var. Bu güçlü bağı onarmanın yollarından biri korulu düzene geçmek" dedi. 


1.092 daire ile 31 dükkandan oluşan Eston Şehir Koru projesi 90 dönüm yeşil alana sahip. 25 dönüm aktivite alanına sahip olan projede 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıytor. 


Tamamlandığında 4 bin kişinin yaşayacağı Eston Şehir Koru projesi TEM Otoyolu üzerinde yer alıyor. Projede yer alan sosyal alanlar arasında spor sahaları, hamam, sauna, otopark, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir projesinde villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları ve 7-8 katlı koru evleri yer alıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Telefon: 444 86 16
Web: estonsehirkoru.com

 


projeye sor



Geri Dön