26 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...



Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in yeşille iç içe, yatay ve az katlı mimarisiyle, gerçek dokusuna uygun, bölgenin en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru'da yeni kampanya başladı. Eston Şehir'in yeni etabında yer alan 10 adet villayı cazip avantajlarla satışa çıkaran Eston Şehir Koru, kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Hem doğadan hem de kentten kopmadan sakin ve güvenli bir hayat sürmek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılamayı hedefleyen Bahşehir Eston Şehir Koru projesi, yürüyüş parkurları, oyun alanları,meyve bahçeleri, açık ve kapalı havuzlarının dışında depreme karşı güvenli yapılarıyla da ön plana çıkıyor.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Doğa ile iç içe olmak isteyenleri bekliyor

Eston Şehir Koru’nun villa üniteleri 3,5 oda 1 salon Sky Dublex brüt 202,5 metrekare, 3,5 oda 1 salon Garden Dublex ise brüt 197 metrekare alanıyla evde ailesiyle vakit geçirmek isteyenleri bekliyor. Eston Şehir Koru projesinde yer alan villaların tümünün 70-140 metrekare aralığında geniş ve ferah bahçeleri de yer alıyor.

Bankasız ve kefilsiz ödeme planı

Eston Şehir Koru’nun villa üniteleri 30 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje kapsamındaki villalar, kefilsiz, bankasız, 36 ay vadeli kampanya dahilinde kişiye özel esnek ödeme seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Eston Şehir Koru'nun yeni kampanyası kapsamında konut alıcısının ödeme durumlarına  taksit ve ara ödeme tarihlerinin farklılık gösterdiği yeni kampanya kapsamında, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda 3 ara ödeme planı yer alıyor. Kampanya dahilinde gerçekleştirilen peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim sağlanıyor.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Eston Şehir Koru projesinde ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’ yer alıyor. 215 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde, 25 dönüm aktivite ve oyun alanı dışında 90 dönüm yeşil alan da  mevcut. Eston Şehir Koru, çocuk oyun alanları, nefes aldıran meydanları, sosyal tesisi, meyve bahçeleri, korusu, göleti, ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir hayat sağlıyor.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Polatyol Grubu tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Koru, değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen ve ilgi gören projeleri arasında yer aldı.. Eston Şehir Koru projesinin 1. etabında 10 adet Koru Villa, 124 adet Koru Katlı Villa, ikinci etabında da toplamda 175 adet konut sahiplerine teslim edildi. 

Yatırımıların gözdesi olan Eston Şehir Koru projesinde  2 oda 1 salondan, 4,5 oda 1 salona, Bahçe Dubleks’ten Penthouse ünitelerine kadar farklı villa ve konut seçenekleri yer alıyor.

Web: https://estonsehirkoru.com/


Geri Dön