25 / 04 / 2024

Eston Şehir Mahallem ev fiyatları!

Eston Şehir Mahallem ev fiyatları!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Eston Şehir Mahallem ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen proje 41 blok halinde yükseliyor.



Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Eston Şehir Mahallem'de konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 68 dönümlük arsa alanına sahip. 


Eston Şehir Mahallem ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunan projede 315 adet bağımsız birim bulunuyor. 


Eston Şehir Mahallem Konutları İstanbul Bahçehir'de hayata geçiriliyor.  Polatyol Yapı  imzası ile yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'in sosyal alanları arasında; oyun ve performans atölyesi, sinema ve Playstation odası, açık çocuk havuzu, genç aktivite odası, açık yüzme havuzu, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, okuma odası, tenis kortu ve basketbol sahası, dinlenme alanları ve bisiklet yolu, 2 çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkları, spor odası ve mini futbol sahası mevcut. 


Eston Şehir Mahallem ev fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.  41 bloktan meydana gelen proje Asmalı Evler projesinin yanında,  Armina Evleri'nin karşısında yer alıyor. 


Polatyol Eston Şehir Mahallem iletişim

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön