20 / 04 / 2024

Eston Şehir Mahallem fiyat listesi!

Eston Şehir Mahallem fiyat listesi!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Eston Şehir Mahallem fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Bahçeşehir 1. kısım'da hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Polatyol Yapı tarafından inşa edilen  Eston Şehir Mahallem  Konutları 68 dönüm arsa alanına sahip. Konutların 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje 41 bloktan meydana geliyor. 


Eston Şehir Mahallem fiyat listesi konutların kat ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Banka kredili veya peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sunan Bahçeşehir Eston Şehir'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılabiliyor. 


Bahçeşehir 1. Etap'ta yükselen Eston Şehir Mahallem'de daireler, sıra evler ve villalar bulunuyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı'nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. 


Polatyol Eston Şehir Mahallem'de spor odası, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, dinlenme alanları, açık yüzme havuzu, 2 çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkları, bisiklet yolu, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, açık çocuk havuzu, sinema ve Playstation odası, genç aktivite odası, okuma odası, oyun ve performans atölyesi gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Eston Şehir Mahallem fiyat listesi!

Eston Şehir Mahallem Evleri'nde 2 oda 1 salon daire fiyatları 478 bin TL'den başlıyor ve 690 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Eston Şehir Mahallem iletişim

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön