25 / 04 / 2024

Ethereum ilk defa Bitcoin'i geçti!

Ethereum ilk defa Bitcoin'i geçti!

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan Ethereum, yüzde 6 oranında arttı ve 2 bin 107 dolar seviyelerine çıktı.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında olumlu hava sürüyor. Açıklanan verilere göre, piyasalar son 24 saat içerisinde yüzde 3 arttı ve 1.46 trilyon dolara çıktı.

NTV'de yer alan habere göre, gündemden düşmeyen Bitcoin'in fiyatı değişmedi. Açıklanan resmi rakamlara göre, saat 8.30 itibariyle BTC'nin 34 bin 707 olurken, piyasa hakimiyeti yüzde 44.78'e geriledi. 

Ethereum ilk defa Bitcoin i geçti!

Merakla beklenen Ethereum cephesinde ise artış görülüyor. Açıklanan rakamlara göre, ETH'nin fiyatı yüzde 6 şeklinde arttı ve 2 bin 107 dolar seviyesine yükseldi.

Yine açıklanan rakamlara göre, Dogecoin de tıpkı BTC gibi değişiklik görülmedi. Son duruma göre, DOGE fiyatı 25 cent seviyelerinde. Yine yayınlanan rakamlara göre, Ripple yüzde 1 arttı,  XRP'nin fiyatı 65 cente yükseldi.

Kripto paralarla ilgili önemli analizler yapan Santiment tarafından yayınlanan verilere göre ETH ilk defa adres etkinliği açısından BTC'yi geçmiş oldu. Yaşanan bu olayla ilk kez Bitcoin'le yapılan işlem sayısı Ethereum'un altında kalmış oldu.

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön