25 / 04 / 2024

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak. 21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik merak konusu oldu. Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.



Bitcoin ve Dogecoin ile ilgil açıklamaları nedeniyle sürekli gündemde olan Elon Musk, manipülatif açıklamalar gerçekleştirdiği gerekçesiyle eleştiriye tabi tutuluyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Elon Musk, hakkındaki iddiaları cevaplamak amacıyla Jack Dorsey ile görüşecek. 

Elon Musk ve Twitter ın CEO su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Geçen aylarda Tesla ödemeleri için Bitcoin'le ödeme seçeneği sağlamaya start veren ve özellikle 2021'in ilk aylarında yaptığı Bitcoin yatırımlarıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, geçen haftalarda ani bir açıklamayla Tesla'nın Bitcoin'le ödeme yapma imkanını askıya aldığına ilişkin açıklama yapmıştı. Musk, ardından gerçekleştirdiği bir açıklamada konunun 'madenciliğin çevre dostu olmayışı' olduğuna vurgu yapmıştı.

Jack Dorsey, konuşmacı olarak bulunacağı bir Bitcoin etkinliği için bir paylaşımda bulundu. Bitcoin'in gelişmesi ve daha yaygın bir kripto şeklinde olması için ne gibi adımlar atılması gerektiğiyle ilgili eğitici bir etkinlik olacak olan 'The B Word' için Jack Dorsey tarafından gerçekleştirilen paylaşımı, Musk kaçırmadı. 

Musk, Twitter'da görmeye alışık olduğumuz mizah dolu diliyle Jack Dorsey tarafından paylaşılan tweet'i; etkinliğin isminde bulunan 'B'ye ithafen 'Bicurious? (temel cinsel yönelimi dışında kalan ilişkilere de karşı durmayanlar için kullanılan bir terim)' diyerek cevapladı.

Elon Musk ve Twitter ın CEO su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Bunun ardından Jack Dorsey, bu esprili cevabı ciddi şekilde yanıtlayarak Musk'ı The B Word etkinliğine katılmaya davet etti. Dorsey, Musk'a etkinliğe beraber katılmalarını, merak ettiği her şeyi sorabileceğine dikkat çekti. Musk, ufak komikliklerini sürdürdüğü konuşmada, daveti onayladı. 

21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte, istikrarlı bir Bitcoin yatırımcısı olan Dorsey ile Musk'ın ne gibi konu başlıklarıyla ilgili konuşacakları şimdiden merak ediliyor.

İngiltere'de Binance'in faaliyetlerine son verildi!

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön