29 / 03 / 2024

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!

Meksika'daki en zenginler kişilerden biri olan milyarder yatırımcı Ricordo Salinas Pliego, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Meksikalı milyarder "Ben ve bankam Meksika’da Bitcoin’i kabul eden ilk banka olmak için çalışıyoruz" dedi.



Meksika'daki en zenginler kişilerden biri olan milyarder yatırımcı Ricordo Salinas Pliego, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Ricordo Salinas Pliego, sahibi olduğu Banco Azteca’nın bankacılık işlemlerinde Bitcoin'i kullanmaya başlayabileceğine vurgu yaptı. 

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!

“HER YATIRIMCI BULUNDURMALI”

milyarder Michael Saylor’ın Bitcoin yatırımıyla ilgili Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Ricordo Salinas Pliego, o paylaşıma verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı: 

“Elbette Bitcoin kullanılmasını tavsiye ediyorum. Ben ve bankam Meksika’da Bitcoin’i kabul eden ilk banka olmak için çalışıyoruz, daha fazla ayrıntıya veya bilgiye ihtiyacınız olursa beni Twitter hesabımdan takip edin.”

Kripto para mağduru hakkını Kamu Denetçiliği Kurumu'nda arıyor!

Bitcoin’de yeni zirve sinyali: Alt coinlere dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön