19 / 04 / 2024

Kripto para mağduru hakkını Kamu Denetçiliği Kurumu'nda arıyor!

Kripto para mağduru hakkını Kamu Denetçiliği Kurumu'nda arıyor!

Son zamanların sık sık gündeme gelen kripto paralar yeni mağduriyetler yaratmaya devam ediyor. Son olarak bir kripto para mağduru KDK'ye başvurdu.



Son zamanların sık sık gündeme gelen kripto paralar yeni mağduriyetler yaratmaya devam ediyor. Son olarak bir kripto para mağduru Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, sahte kripto para borsalarından mağdur olanlar haklarını aramaya devam ediyor. 

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, sahte kripto para mağduru Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvuru yaptı.

Yurt dışı kaynaklı bir siteden son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto paralardan aldığını zanneden mağdur, daha sonra paranın belli kısmını geri çekti. Yapılan işlem sonrası siteye duyduğu güven arttığında parasının hepsini çekmeyi talep etti.

Kripto para mağduru hakkını Kamu Denetçiliği Kurumu nda arıyor!

Parasını çekemeyen mağdur daha sonra dolandırıldığını anladı. Mağdur, yaptığı başvurulardan sonuç alamadığı için de Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvuru yaptı. Sitenin kapatılması istendi.

Şikayet ile ilgili başvuruyu alan Kamu Denetçiliği Kurumu,  incelemelerden sonra başvuruyu karara bağlamış olacak.

 

Müzayedelerde kripto para dönemi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön