23 / 04 / 2024

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Banka promosyonlarında flaş gelişme

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Banka promosyonlarında flaş gelişme

Kamu Denetçiliği Kurumu, banka maaş promosyonundaki enflasyondaki artışı baz alarak artış yapılması yönündeki talepler için inceleme başlattı. İşte detaylar…



Milyonlarca çalışan vatandaş özellikle emekli olmuş kişiler, büyük bir heyecan ile bankalardan gelecek olan promosyon haberlerini bekliyor. Bankalarda promosyon yarışı da son derece kızıştı. Öyle ki; emekli maaşlarındaki promosyonlar 10 bin Liraya kadar çıktı.

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) ise bankaların vermiş olduğu maaş promosyonlarında enflasyon düzenlemesi yapılması ile ilgili olarak bir çalışma başlattı. KDK, vatandaşlardan gelen başvuruların ardından gerekli incelemeleri yaparak ilgili kurumlar ile görüşmeler yapacak.

 Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Banka promosyonlarında flaş gelişme


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön