29 / 03 / 2024

İngiltere'de Binance'in faaliyetlerine son verildi!

İngiltere'de Binance'in faaliyetlerine son verildi!

Dünyadaki en büyük kripto-para borsalarından biri olan Binance, İngiltere tarafından kısıtlandı. İngiltere Mali Denetim otoritesi tarafından konuyla ilgili açıklamalar yapıldı



Dünyadaki en büyük kripto-para borsalarından biri olan Binance, İngiltere tarafından kısıtlandı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Binance'ın, Birleşik Krallık kapsamında sürdürdüğü operasyonlarının 30 Haziran tarihinden sonra durdurulmasına karar verildi. 

Binance şirketi, geçtiğimiz sene Haziran'da ülkedeki regüle bir kurumun satın alındığınıa ilişkin duyuru yapmıştı. Buna göre, kuruluş tarafından önceden yazılı izin almadan İngiltere'de faaliyette bulunmasının yasak olduğuna ilişkin bildirim yapıldı ve İngiltere Mali Denetim (FCA) otoritesi tarafından şu ifadeler kullanıldı:

İngiltere de Binance in faaliyetlerine son verildi!

“FCA tarafından zorunlu tutulan şartlar nedeniyle, Binance Markets Limited’in şu anda FCA’nın önceden yazılı izni olmaksızın herhangi bir düzenlenmiş faaliyette bulunmasına izin verilmemektedir. Binance Group’taki başka hiçbir kuruluş, Birleşik Krallık’ta düzenlenmiş faaliyet yürütmek için herhangi bir Birleşik Krallık yetkilendirmesine, kaydına veya lisansına sahip değildir."

Binance'e 30 Haziran gününün akşamına kadar süre tanınarak, tanıtım ve promosyon amaçlı operayonlarını kaldırması talep edildi. Kurum tarafından gerçekleştirilen açıklamada yatırımcılara da uyarılarda bulunuldu. İŞte o uyarılar:

“Kripto varlıklara yatırım reklamı yapan ve satan çoğu firma FCA tarafından yetkilendirilmemiştir. Bu, belirli kripto varlıklara yatırım yaparsanız, işler ters giderse Finansal Ombudsman Hizmetine veya Finansal Hizmetler Tazminat Planı ‘na erişiminiz olmayacağı anlamına gelir.”

İngiltere de Binance in faaliyetlerine son verildi!

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!

Kripto para mağduru hakkını Kamu Denetçiliği Kurumu'nda arıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön