25 / 04 / 2024

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Kripto para birimlerinden biri olan Ethereum'un değerinde rekor artış yaşandı. Bu artışla Ethereum, Bitcoin'in toplam piyasa değerinin üçte birine erişti. 



Kripto para birimi Ethereum' tüm zamanların en yüksek değerini gördü. Sputniknews'te yer alan habere göre; Ethereum'un değeri, gün içinde gerçekleşen artışla birlikte 2 bin 800 dolara ulaştı. 

​Böylelikle Ethereum'un toplam piyasa değeri şu anda 322 milyar dolara ulaştı. Bu rakam, Bitcoin'in toplam piyasa değerinin kabaca üçte birine karşılık geliyor.

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

'5 bin dolar seviyesini görebilir'

Uzmanlar, Ethereum'daki olağanüstü yükselişin DeFi (merkezi olmayan finans) uygulamasına güç veren temel teknolojisiyle alakalı olduğunu düşünüyor.

Diğer yandan, artışın bu hızla devam etmesi durumunda Ethereum'un kısa zamanda 3 bin dolar, uzun sürede ise 5 bin dolar seviyesine çıkacağı ön görülüyor. 

Bitcoin Fog'un kurucusu gözaltına alındı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön