25 / 04 / 2024

Etimesgut Yapı Pazarı 7 Mayıs'a kadar sürecek!

Etimesgut Yapı Pazarı 7 Mayıs'a kadar sürecek!

Etimesgut Yapı Pazarı 4 - 7 mayıs tarihleri arasında sürecek. Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti.



Türk Beyleri Kent Meydanı’nda Yapı Bazaar adıyla 2. Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri fuarı yapılacak. Etimesgut Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek yapı pazarı 7 Mayıs'ta sona erecek.


Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti. Etimesgut Belediyesi, Türk Beyleri Kent Meydanı "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri’ne ev sahipliği yapmıştı.



SPONSORLAR

Yapı Bazaar’ın sponsorları ise Etimesgut Belediyesi’nin yanı sıra Bim-Fed, Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği, TÜMSİAD, Vizyon Yayıncılık ve Organizasyon, SR Emlak, HOTKİ, Şan Reklam.



KATILIMCI PROFİLLERİ

Yarın başlayacak olan Yapı Bazaar’ın katılımcı profilleri şöyle:*İnşaat makine ve ekipmanları *Kalıp ve iskele sistemleri *Şantiye araç ve gereçleri *Altyapı malzemeleri *Yapı kimyasalları *Beton ürün ve sistemleri *Ahşap ürün ve sistemleri *Prefabrikasyon sistemleri *Mermer, granit ve doğal taşlar *Restorasyon ürün ve teknikleri *Duvar ve cephe malzemeleri *Yalıtım malzemeleri *Çatı ve cephe örtüleri *Kapılar ve pencere sistemleri *Cam ürün ve sistemleri *Zemin kaplamaları *Asma tavan sistemleri *Bölme duvarlar *Mutfak üniteleri ve aksesuarları *Seramik ve vitrifiye ürünler *Sıhhi tesisat ürünleri *Mobilyalar *İçmimari ve dekorasyon ürünleri *Yüzme havuzları ve saunalar *Asansör ve yürüyen merpenler *Mekanik tesisat malzemeleri *Isıtma, soğutma, iklimlendirme *Elektrik tesisat malzemeleri *Aydınlatma ürünleri *Giydirme cephe sistemleri *Bitirme malzemeleri *Cephe kaplama ve boyalar *Duvar kaplamaları *Güvenlik sistemleri *İletişim sistemleri *Yapı otomasyon sistemleri *Enerji sistemleri *Çevre ürünleri *Peyzaj ve rekreasyon ürünleri *Nalburiye ve hırdavat ürünleri *Konut proje firmaları *Emlakçılar…



Gazete Habervaktim


Geri Dön