24 / 04 / 2024

Eureko Sigorta’dan ev sahibi, kiracı ve komşuya ev güvencesi!

 Eureko Sigorta’dan ev sahibi, kiracı ve komşuya ev güvencesi!

Eureko Sigorta, Ev ve Eşya sigortası ürünüyle ev ve eşyaları yangın, su baskını, cam kırılması, hırsızlık ve sele karşı güvence altına alıyor





Hem ev sahipleri hem kiracıların yararlanabildiği Ev ve Eşya Sigortası ürünü, komşu / kiracı sorumluluk teminatıyla evde meydana gelen bir hasarın komşu eve, apartmana veya kiracının eşyalarına verdiği hasarı da karşılıyor. 


Türkiye’de konut sektörünün hızla geliştiğini ve çok daireli, modern toplu yaşam alanlarının öne çıktığını belirten Eureko Sigorta Eureko Sigorta Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Noyan Güvenç şunları ifade etti:


“Artık müstakil veya az daireli apartmanlardan ziyade çok daireli geniş yaşam alanlarına doğru bir yöneliş var. Bu nedenle oluşan ev hasarları sadece bizi değil, komşularımızı, kiracılarımızı da etkiliyor. Eureko Sigorta’nın Ev ve Eşya sigortası ürünüyle ev sahipleri hasarlara karşı hem evlerini, hem eşyalarını, hem de komşularına veya kiracılarına verebilecekleri zararları teminat altına alabiliyor. Aynı şekilde kiracıların da yaptırabileceği bu sigorta sadece sigortalının eşyalarını korumakla kalmıyor, apartmana verilebilecek zararları da teminat altına alıyor.”


Eureko Sigorta müşterileri hangi sigorta ürününe sahip olursa olsun tüm asistans hizmetlerinden 7 gün 24 saat yararlanabiliyor. Ev ve Eşya sigortası ürünü ile kazalar ve doğal afetlerin yanı sıra herhangi bir nedenden zarar gören badana ve mutfak dolapları gibi dekorasyon detaylarına kadar sigorta güvencesi sunulurken müşteriler, konut yardım hizmetlerinden yol yardım hizmetlerine, medikal yardım hizmetlerinden rezervasyon hizmetlerine kadar Eureko Sigorta’nın zengin asistans hizmetlerini de kullanabiliyorlar. Konut Yardım Hizmetleri su ve elektrik tesisatındaki arıza nedeniyle acil tamir gerektiren durumlarda tesisatçı ve elektrikçi, anahtarın kaybedilmesi veya unutulması durumunda çilingir servisi gibi hizmetleri kapsıyor. 


Eureko Sigorta hakkında

Türkiye’de banka sigortacılığının lideri, risk değerlendirme uzmanı, uluslararası bir sigorta şirketi olan Eureko Sigorta, Avrupa’nın 8 ülkesinde 22.000 çalışanıyla faaliyet gösteren dünyanın en büyük sigorta ortaklıklarından Achmea’nın üyesidir. Hayatdışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989’da Garanti Sigorta olarak kurulmuş ve Ekim 2007’de bugünkü adını almıştır. Eureko Sigorta, Garanti Bankası şubeleri, yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine fark yaratan sigortacılık hizmet ve ürünleri sunar.



Geri Dön