25 / 04 / 2024

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Dolar kurunun son zamanlarda yükselmesinin tersine euro kuru ise değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi 0,95 seviyelerine kadar düşerken yatırımcılar, ‘Euro kuru yükselecek mi, yoksa düşecek mi?’ sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Avrupa Merkez Bankası ise euronun kaderini takından ilgi



Euro kuru son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve vatandaş tarafından merak ile takip ediliyor. Euro kuru bu hafta içinde sert düşüşler yaşadı. Euro dolar paritesi 1 seviyelerinden 0,95 seviyesine kadar düşüş gösterdi.

Euro, dolar karşısında tarihi düşüşler de yaşarken yatırımcılar ise bu düşüş karşısında son derece tedirgin olmaya başladı.

ELİMİZDEKİ EUROLARI BOZDURALIM MI?

Euro kuru, son zamanlarda dolar karşısında en büyük düşüşlerini yaşamış oldu. Parite dolar karşısında değer kaybederken Euro ise düşmeye başladı. Fed'in faiz kararını duyurması sonrası dolar şahin tonda yükselişe geçerken euro üzerinde baskı çoğaldı ve euro ise düşmeye başladı. Tüm bunların haricinde Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin tonda yapmış olduğu açıklamalar doları daha da çıkardı.

Powell, enflasyon rakamlarını en dip seviye durumuna düşene kadar faiz artırımlarına devam edileceği yönündeki yaptığı açıklamalar doların yükselişini hırçın duruma getirdi. Euro kuru son zamanlarda dolar karşısında girense de değer kayıpları test edildi. 

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Peki bugün euro ne kadar oldu? 2 Ekim 2022 euro kuru ne kadar oldu? Euro - dolar paritesi bugün kaç seyirlerinde? İşte euro ile ilgili merak edilen her şey…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön