29 / 03 / 2024

Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022

Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022

Milyonlarca yatırımcı euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro/dolar paritesi bu hafta içi 1'in altına düşerek dolar karşısında değer kaybetti. Peki euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte 27 Ağustos 2022 euro kurunda son dakika gelişmeleri...



Euro dolar paritesi, Euro - TL kuru milyonlarca vatandaş ve yatırımcı tarafından merak ile takip ediliyor. Vatandaşlar, “Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını son derece merak ediyor.

Haftanın son gününde uluslararası piyasalarda döviz kurları yukarı seyirli biçimde hareket ediyor. 

Peki bugün euro kaç TL oldu? İşte son dakika euro kuru 28 Ağustos 2022...

 

EURO - DOLAR PARİTESİ NE OLDU? İŞTE SON DAKİKA EURO - DOLAR PARİTESİ

Doların değer kazanması ile özel olarak gelişmiş ülke para birimlerinin değer kaybetmesine sebep oldu. Dolar göstergesi bu ay içinde değer düşürdükten sonra Fed yetkililerinin şahin açıklamalar yapmaları ve önceki gün Powell konuşmasından önce dolar kuru 10 senenin en yüksek seviyesini yeniden test etmiş oldu.

Dolardaki yükseliş karşısında ise euro  başta olmak üzere büyük para birimlerinde düşüşler gerçekleşti.  Euro kurunda son zamanların en düşük seviyeleri görüldü.

Euro - dolar önceki gün 0, 90 seviyesi ile 20 senenin en düşük seviyesine ulaştı. Parite ise bugün de 0, 99 yakınında zayıf bir seyir alıyor. Euro Bölgesi’nden gelmiş olan son verilerin yavaşlama sinyali vermesi ise enflasyonun yüksek seyirde kalması ve Rusya ile devam eden gerilimin enerjide kışa doğru daha büyüyeceği korkusu Euro kurunun değer kaybetmesine hız kazandırıyor.

Peki euro bugün kaç lira? Euro kaç Türk Lirası? Euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? İşte euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022..

Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön