26 / 04 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar? Euro'da son dakika! İşte 17 Haziran 2022 euro kaç lira?

Euro/TL bugün ne kadar? Euro'da son dakika! İşte 17 Haziran 2022 euro kaç lira?

Haftanın son işlem gününde son dakika döviz kuru gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki euro bugün kaç TL? Son dakika Euro ne kadar? İşte son dakika euro/TL 17 Haziran 2022...



Pinar Demircan

Dolar/TL, 17 üzerinde baskı altında kalmaya devam ederken, son dakika Euro fiyatları da merak ediliyor. TL'de yaşanan değer kaybının sürmesi öngörülürken, milyonlarca yatırımcı dolar ve Euro'nun ne olacağını araştırıyor. 

Euro/TL bugün ne kadar? Euro da son dakika! İşte 17 Haziran 2022 euro kaç lira?

ABD Merkez Bankası (Fed) dün 1994'ten bu güne en büyük faiz artrıımını gerçekleştirdi. Faizi 75 baz puan artışla yüzde yüzde 1.5 ile yüzde 1.75 aralığına çıkaran Fed, sene sonu aiz oranı tahminini yüzde 3.4 olarak güncelledi. 

Peki euro bugün kaç TL? Son dakika Euro ne kadar? İşte son dakika euro/TL 17 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön