26 / 04 / 2024

Ev alan herkese otomobil hediye!

Ev alan herkese <font color=red>otomobil hediye!</font>

Hasko İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Yeşil Oba Konakları'ndan villa alan herkese çekilişsiz kurasız otomobil verilecek.



Hasko İnşaat tarafından Sarıyer'e bağlı Zekeriyyaköy'de inşa edilen Yeşil Oba Konakları'ndan villa alan herkese çekilişsiz kurasız otomobil hediye edilecek. Hasko İnşaat, 27-30 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan emlak ve gayrimenkul fuarı Realist Expo'da sergileyeceği projeden fuar süresince villa alanlara, Renult Megane, Toyota Corolla, Honda Civic ve Opel Astra ve Pegueot 307 marka otomobillerden hediye edecek. Villa sahipleri, otomobillerin anahtarlarını fuar süresince evlerin tanıtımını yapacak olan ünlü manken ve şarkıcı Aysu Baceoğlu'nun elinden alacaklar. Otomobillerin fiyatları 35 bin YTL'den az olmayacak.

HER VİLLA'DA 5 BANYO

İstanbul'a 20 dakika mesafede, doğal köy hayatını tüm konforuyla doyasıya yaşayabileceğiniz, Yeşil Oba Konakları 100 dönüm arazi üzerine inşa edildi. Yüzde 70 yeşil alana sahip Yeşil Oba Konakları'nda 72 adet villa bulunuyor. Her villanın 3 katlı olduğu sitede 380 metrekare, 450 metrekare ve 550 metrekare olmak üzere üç tip villa bulunuyor ve her villanın kendisine ait 800 metrekare bahçesi bulunuyor.

380 metrekarelik A tipi villanın fiyatı 380 bin dolar, 450 metrekarelik B tipi villanın fiyatı 665 bin dolar, C Tipi 550 metrekarelik villanın fiyatı ise 715 bin dolardan satılıyor. Bazı villalarda iki salon 5 oda bulunurken, bazılarında ise iki salon 7 oda bunuluyor. İki ayrı terasın bulunduğu villalarda standart olarak 5'er banyo ve hizmetli odası da yer alıyor.

ÜÇÜNCÜ KÖPRÜYE YAKIN

60 villanın satıldığı, son 12 villanın kaldığı sitede hayat başlamış durumda. Yabancı CEO'ların ve yöneticilerin de oturduğu sitede, üç tane ayrı sosyal tesis, her sosyal tesiste ise ısıtmalı yüzme havuzları ile spor tesisleri bulunuyor. Sitenin kendisine ait temiz ve kirli su arıtma tesisi bulunurken, elektrik kesintilerine karşı güçlü bir jenaretör sistemi bulunuyor. Kanyon Alışveriş Merkezi'ne 20 dakika mesafede bulunan yeşil Oba Konakları, Kilyos'a çok yakın olmakla birlikte, yapılması düşünülen üçüncü boğaz köprüsünün muhtemel güzergahında olduğu için yakın gelecekte büyük kar getirisi sağlaması bekleniyor. Betornarme karkas ve rayda jeneral temel sistemi ile inşa edilen Yeşil Oba Konakları'nda ısı ve nem izolasyonu yapıldı. Son deprem yönetmeliğine göre inşa edilen sitede kat mülkiyeti tapusu da hazır. Evlerde Franke marka özel tasarım mutfak kullanıldı. Bitişiğinde devlet okulu da bulunan Yeşil Oba Konakları'nda özel yürüyüş parkurları, yapay göl ve şelale de bulunuyor.

Tel: 0 212 235 76 00

www.haskoinsaat.com

Geri Dön