20 / 04 / 2024

Ev hanımlarına 1.100 TL yardım! Başvuran kapıyor! Hemen bakın!

Ev hanımlarına 1.100 TL yardım! Başvuran kapıyor! Hemen bakın!

Devlet destekleri tüm hızı ile devam ederken bir müjde ev hanımlarına geldi. Ev hanımlarına bin 100 TL destek ödemesi sağlanıyor ve başvuruların e-Devlet üzerinden alındığı belirtildi.



Devlet destekleri tüm hızı ile devam ederken bir müjde ev hanımlarına geldi. Ev hanımlarına sosyal yardım paketi adı altında Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı'nca destek verildiği açıklandı. Bu noktada ev hanımlarına bin 100 TL destek ödemesi sağlanıyor ve başvuruların e-Devlet üzerinden alındığı belirtildi.

EV HANIMLARINA VERİLEN DESTEKLER

Devlet ev hanımlarına sosyal yardım başvurusu yaptığı vurgulanırken süt parası, doğum parası gibi desteklerde bulunan devlet ev hanımları için de kolları sıvadığı açıklandı. Ev hanımları için sosyal yardım paketi geliştirildi ve Aile ve Sosyal Yardımlaşma ve Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemelerinin gerçekleştirileceği ifade edildi. Tüm bunların yanı sıra ev hanımlarının başvuru yapabileceği yardımlar da paylaşıldı. Bu yardımlar ise şunlar:

  • Pandemi ev hanımlarına sosyal destek yardım paketi,
  • Ev hanımlarına 1100 TL yardım parası,
  • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yardım paketi
  • Valiliklerin tarafından verilen yardım paketleri
  • Belediyelerin sağladığı yardım paketleri

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön