26 / 04 / 2024

Ev sahibi olmak isteyenler acil baksın! 89 bin TL'den başlıyor! 2+1, 3+1... 20 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Ev sahibi olmak isteyenler acil baksın! 89 bin TL'den başlıyor! 2+1, 3+1... 20 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler çevre dostu bir yapıya sahip olup, çok yüksek ısı ve ses yalıtım verimliliği sağlar. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Prefabrik evler çevre dostu bir yapıya sahip olup, çok yüksek ısı ve ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleriyle her zevke uygun tasarımlara sahiptir. Prefabrik evler her mevsim yaşanabilir, herhangi bir yapılı çevre gerektirmez. 

85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler hızlı üretim ve teslimat özelliğine sahiptir ve istenilen yere taşınabilir. Mevcut planlamaya göre satılık prefabrik evler de sakinlerin isteklerine göre yapılabilmektedir. Daha kaliteli malzemelerden üretilen tek katlı prefabrik yapılar daha küçük yaşam alanları sunuyor. 

Uygun fiyatlı bir eve sahip olmanın hayalini kuran vatandaşlar prefabrik fiyatları arıyor. Prefabrik ev, betonarme bir evden daha ekonomik ve 60 yıla kadar ömrü var. Prefabrik evler, uygun yalıtım sağlarken enerji açısından verimli olacak şekilde tasarlanmıştır.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön