02 / 05 / 2024

Evart Mimarlık Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evart Mimarlık Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evart Mimarlık Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015 'te 10 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Serkan Çetin Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Evart Mimarlık Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Serkan Çetin Müdürlüğü'nde kuruldu.


Evart Mimarlık Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A) Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1. Her türlü tadilat dekorasyon işleri , boya, parke, su ve elektrik  ,çatı ve dış cephe tadilat işleri yapmak, mesken ve binalarda havalandırma, ısıtma ve soğutma sistemlerini kurmak. 2. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak 3. İnşaat malzemeleri,demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini,fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer döşemeleri, boya, tesisat ve nalburiye malzemelerinin toptan olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 4. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus  atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bunların iç ve dış ticaretini yapmak. 5. Her türlü konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, almak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak ; bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışında  her türlü resmi ve özel sektöre ait taahhüt ve montaj işleri yapmak. 6. Yurt içi ve yurt dışında kamu kurum ve kuruluşları , özel sektör kuruluşları tarafından ihaleye çıkarılan inşaat elektrik, tesisat yol, su kanalizasyon, doğalgaz, alt ve üst yapı, dekorasyon restorasyon işlerinin ihalelerine katılmak, teklif vermek. 7. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.  B) Şirket yukarıda belirtilen faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ; 1. Her türlü mali ticari ve idari tasarrufta bulunabilir, konusu ile ilgili sahalarda ortaklıklar kurabilir, kurulmuş ortaklıklara iştirak edebilir,devralabilir, mümessillikler verebilir. 2. Marka, ihtira beratı, know-how ve sair sınai mülkiyet hakları edinebilir.Bunlar üzerinde tasarrufta bulunabilir, devir ve ferağ edebilir,  her türlü lisans anlaşması yapabilir. 3. Şirket faaliyetleri için her türlü ekipman, motorlu taşıtlar ve gayrimenkulleralabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehnedebilir. 4. Konusuna giren hususlarda gerek kendi ortaklarıyla, gerekse üçüncü şahıs ve müesseselerle her türlü kredi, kefalet işlemleri gerçekleştirebilir,şahsi ve ayni teminat verebilir, alabilir ve bunları kaldırabilir. 



Geri Dön