25 / 04 / 2024

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

Evde bakım maaşı şu sıralarda gündemde yer almaktadır. Evde bakım maaşına başvuruda bulunacak kişiler, “Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?” sorusunun da yanıtını araştırmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!



EVDE BAKIM MAAŞI ALAN ELEKTRİK İNDİRİMİ VAR MI?

Eskiden evde bakım yardımı alan vatandaşlar, bu elektrik desteğinden faydalanma olanağı bulunmuyordu. Ancak evde bakım yardımı alan engelliler de bu elektrik desteğinden faydalanabilir. Her hasta için verilen elektrik tüketim ödeneğine dair ek aylık 150 kilovatsaatin karşılığı olan tutarda destek sağlanıyor.

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

İşte evde bakım maaşına dair vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön