26 / 04 / 2024

Evdeki Fırsat'tan beyaz eşya kampanyası!

Evdeki Fırsat'tan beyaz eşya kampanyası!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan www.evdekifirsat.com, 21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli bir kampanya başlattı. Kampanyada 1+1 ve 2+1 ev alan müşterilere davlumbaz, fırın gibi eşyalar hediye ediliyor.



Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve müşterilere peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını sunan www.evdekifirsat.com, haftanın fırsatları ile şaşırtmaya devam ediyor.


21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, 1+1 ve 2+1 ev satın alan müşterilere davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima evdekifirsat.com’dan hediye!


Markalı konut projelerindeki fırsat evleri avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran evdekifirsat.com yeni bir kampanya fırsatı ile konut sektörünü şaşırtmaya devam ediyor. Sektörde de bir ilk olan bu uygulamayla hem konut alıcıları hem de yatırımcılar her hafta yeni bir kampanyayla yeni bir avantaja sahip oluyor.


21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, evdekifirsat.com üzerinden kampanya kapsamındaki projelere başvuru yapan ve 1+1 ve 2+1 ev satın alanlar, davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima ürünlerini hediye olarak alabilecek!



Geri Dön