20 / 04 / 2024

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.



Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki yeni koleksiyonların sergilendiği showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hedefliyor. Evgör Mobilya’nın, yaklaşık 2 milyon TL yatırım yaparak kendi öz sermayesi ile açtığı MASKO mağazası aynı zamanda firmanın ihracat noktası da olmayı hedefliyor.


Kurulduğu 2004 yılından bu tarafa mobilya ve aksesuar ürünleriyle yaklaşık 60 bin ailenin evine giren Evgör, öz sermayesi ile mağazalaşmaya devam ediyor. Bu doğrultuda İstanbul’daki yeni mağazasını mobilya kenti MASKO’da açan firma, yurt içi satışlarının yanı sıra özellikle Ortadoğu ve Arap coğrafyasından gelen müşterilerine buradan hizmet vererek, yurt dışına ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor. 


Online mağazası aylık bir buçuk milyon ziyaret alıyor…

Fiziksel mağazacılıkta büyümesini sürdüren Evgör Mobilya, internet mağazacılığı konusunda sektörünün ilkleri arasında yer alıyor. Firma, 6 bini aşkın ürünü bir arada sergilediği Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresi üzerinden, yurt içi ve yurt dışına ürün satışı gerçekleştiriyor. Ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti veren Evgör Mobilya’nın ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgor.com.tr sayfasını ziyaret edebilirler.



Geri Dön