27 / 04 / 2024

Yeni evlilerin ihtiyaçları Masko Mobilya Kenti'nde

Yeni evlilerin ihtiyaçları Masko Mobilya Kenti'nde

Yeni evlenenler ve evlenecek olanların ev ve dekorasyon ihtiyaçları  dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO'da



Her türlü  beğeniye uygun, dayanıklı ve şık tasarımlı ürünlerin merkezi MASKO, çiftlerin mutluluğuna mutluluk katmaya devam ediyor! MASKO, sunduğu konseptler ile de yeni evlenenlerin yaşam merkezi olacak... 

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO'da en özel tasarımlı ürünler sizleri bekliyor. Yeni evliler oturma gruplarından yatak odalarına, mutfak mobilyalarından banyoya kadar evin her türlü ihtiyacını MASKO Mobilya Kenti'nde bulabilirler. Ergonomi ve estetik gibi kavramların ön planda tutulduğu MASKO mobilyaları, parlak ve mat laminant kaplama kapaklar, alternatif çekmece ve kiler mekanizmaları, özel kulplar, değişik renk ve dizayn seçenekleri, maun cilalı kapakları, ithal aksesuarlar ve birbirinden güzel renkler ile yeni evlilerin ve evini yenilemek isteyenlerin evini donatmaya hazır bekliyor...

Klasik çizgilerden country'ye, avangarde'dan modern tasarımlara kadar geniş bir skalada her zevke hitap eden MASKO Mobilya Kenti ürünleri, evin farklı ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Eve hâkim ürün tasarımları ile ferah yaşam alanları sunan mobilya kenti, işlevsellikleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. MASKO, Yeni evlenenler ve evini yenilemek isteyenler için özgün ve yeni yaşam trendleri sunuyor.

Oturma gruplarından yatak odalarına

Oturma odanızı  bir saraya dönüştüren, ailenizle vakit geçirirken size rahatlığı ve güveni aynı anda sunan MASKO, şaşırtıcı stillerle konforu farklı tarzlarda oturma gruplarının en iyi ve yeni örneklerinde buluşturuyor. Yatak odalarında ise kalite ve ilgi çekici tasarımlar ön planda tutuluyor. Modern dünyanın en seçkin çizgilerinin yer aldığı yatak odalarında, yeniliği ve modayı yakından takip edenlerin aradıkları her şey var. Yemek odalarında da kaliteyi ön planda tutan mobilya kentinde, dayanıklılığı ve modası hiç geçmeyen ahşap modelleri ve metal, cam, plastik masa ve sandalyeleri de bulmak mümkün. 

Hareketli sistemleri ve farklı seçeneklerle zenginleşen, kişiye özel mekânlara dönüşen MASKO banyoları, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Sadeliğinin yanı sıra pratik ve estetik, kaliteli ve ekonomik çözümler sunan MASKO banyoları, farklı renk seçenekleri ile her çiftin zevklerinin beklentilerini karşılıyor. MASKO Mobilya Kenti, aksesuar ürünlerinde de uyuma ve maksimum esnekliğe önem vererek iç mekânlar için çözümler oluşturuyor. Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten masif ahşaba, teak, meşe ve kayından cama kadar çok geniş ürün aksesuarlarıyla, MASKO ev ve ofislerin vazgeçilmez adresi oluyor. MASKO Mobilya Kenti, bebek ve genç odaları için sayısız alternatif sunuyor. Fonksiyonelliğin, estetiğin ve dinamizmin ön planda olduğu bebek ve genç odalarında en heyecan verici tasarımlar sizleri bekliyor. 

MASKO, mobilya tasarım ve üretiminde tecrübeli 13 ortak tarafından 1984 yılında İstanbul'da kuruldu. 1987 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde temelleri atılan MASKO Mobilya Kenti, bugün 620 ortağa sahip bir yapılanmadır. Toplam 500'ü aşkın firma ve 778 işyeri kapasiteli MASKO Mobilya Kenti, 483 bin metrekarelik kapalı alanıyla, "Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti" olarak kabul ediliyor. Mobilya sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren MASKO, ülkemizin her noktasına mobilya sevkiyatı gerçekleştiriyor. Yurt dışına da ürün gönderen MASKO, ülkemiz ekonomisine maksimum düzeyde katma değer sağlıyor. Oturma, yemek, yatak odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle MASKO Mobilya Kenti bir evin veya işyerinin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde, eksiksiz bir şekilde karşılıyor. MASKO, bünyesinde yer alan markaların ürün kalitesiyle, her beğeni ve bütçeye uygun seçenekleriyle yıllardır fark ve güven yaratmaya devam ediyor. MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da  (0212) 444 16 75 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.


Geri Dön