26 / 04 / 2024

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.



Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası ile hayırsever konut sahiplerinin evlerini bedelsiz olarak veya indirimli kira bedelleriyle ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunabilecekleri bir sistem de devreye alındı.

 Evim Yuvan Olsun kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kampanya dahilinde depremzedelerin kullanımına bedelsiz ya da kiralama yoluyla açılan konutlar, "Tek Yürek Bina ve Eşya Sigortası" kapsamında konutta yer alan eşyalar, bina ve binaya dahil risklere karşı sigorta primleri de Türkiye Sigorta tarafından karşılanacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, afetzedelerin kullanımı için tahsis edilen konutlara özel hazırlanan Tek Yürek Bina ve Eşya Sigortası; evdeki eşyalar ile bina ve binaya dahil edilecek elektrik, doğalgaz, su saatleri, uydu anteni, kombi, kaloriferler, armatürler vb. binanın ayrılmaz bütünleyici parçaları ve/veya sabit tesisat risklerine karşı güvence sunuyor.


Geri Dön