29 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli'de ilk ay aidat hediye!

Evimiz Kocaeli'de ilk ay aidat hediye!

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı.



Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı. Satış sonrası müşteri mutluluğu için, site yönetiminin Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Şirketi YKS'nin profesyonel ekibince yürütüldüğü Evimiz Kocaeli'de, ikinci el konut pazarlama ofisi olarak da Gayrimenkul Fikirleri, faaliyet gösteriyor. Yaşamın başladığı ve taşınmaların büyük bir hızla devam ettiği projede, yatırım amaçlı satın alınan dairelerin kiraya verilmesi sırasında, Gayrimenkul Fikirleri tarafından, yeni kiracılara "ilk ayın aidatı" hediye ediliyor. 



70.YIL GURUR PROJESİ 

Pekdemir İnşaat'ın "70.Yıl Gurur Projesi" olan Evimiz Kocaeli'de, bir yandan Pekdemir inşaat tarafından kalan son dairelerin satışı gerçekleştirilirken, diğer yandan projenin ikinci el satış ofisi olarak daire sahiplerine hizmet vermeye başlayan Gayrimenkul CM K Fikirleri, yatırım amaçlı satın alman dairelerin değerlendirilmesine profesyonel destek sağlıyor. Evimiz Kocaeli'nin site yönetim binasında hizmet veren Gayrimenkul Fikirleri, Kocaeli'nd eki markalı gayrimenkul danışmanlık kuruluşları ile de işbirliği gerçekleştirerek, sitedeki kiralık ve satılık ikinci el dairelerin pazarlamasını gerçekleştiriyor. 


İLK AYIN AİDATI HEDİYE

 Evimiz Kocaeli'de, satılan dairelerin teslimlerinin tamamlanmasının ardından, ikinci el satış ile birlikte özellikle kiralamalar hız kazandı. Yatırım için daire satın alanlara, ikinci el pazarlama konusunda, güvenilir, standart kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla, sitedeki dairelerin ikinci el pazarlaması sorumluluğunu üstlenen Gayrimenkul Fikirleri, çok kısa süre içinde ciddi sayıda kira kontratı yaptı. Gaynmenkul Fikirleri, Pekdemir inşaat tarafından sahiplerine zamanında teslim edilen dairelerin, en kısa süre içinde, en doğru profilde kiracılara kiralanabilmesini sağlamak üzere, "ilk ayın aidatı hediye" kampanyası başlattı. Daire teslimlerinin hemen ardından, temizliği dahi yapılmış biçimde oturmaya hazır konumda bulunan 2+1 ile 4+1 daireleri, 700-1200 lira arasında fiyatlarla kiralayanlar, aidat ödemeye ikinci aydan itibaren başlayacaklar. 


YÜZDE 75'İ YEŞİL ALAN 

Kocaeli'nin yatırım değeri hızla yükselen Başiskele bölgesinde, şehir merkezine 7 dakika uzaklıktaki 122.500 metrekarelik alan üzerinde, yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Evimiz Kocaeli Projesi, 4 katlı 39 bloktan oluşuyor. Evimiz Kocaeli Projesinde, 2000 metrekarelik gölet, kafe, restaurant, market ve dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Ayrıca yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, 2 adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışını yansıtıyor.


Kocaeli Bizim Yaka 



Geri Dön