16 / 04 / 2024

Evora Denizli Ocak 2016'da satışa çıkacak!

Evora Denizli Ocak 2016'da satışa çıkacak!

Teknik Yapı İstanbul'dan sonra şimdi de Denizli'de konut projesi yapacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmı Durbakayım proje için ön hazırlıklara başladıklarını belirtti.




Teknik Yapı İstanbul'dan sonra şimdi de Denizli'de konut projesi yapacak. Bunun için ön hazırlıklara başladıklarını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmı Durbakayım İstanbul'dan da yatırımcıların projeye ilgi göstereceğini beklediklerini söyledi. Evora Denizli'nin merkezinde 115 dönüm arazi üzerinde yaklaşık bin 500 bağımsız birim bulunuyor. 


YAŞAM VE YATIRIM İÇİN 

Projenin büyüklüğü yaklaşık 600 milyon lira olarak hesaplanıyor. Satış tarihi Ocak 2016 olarak planlanıyor. Anadolu'nun sanayi üslerinden biri olan Denizli'nin aynı zamanda önemli bir turizm şehri olduğunu belirten Durbakayım. bu kapsamda projeyi hem yaşam amaçlı hem de yatırım amaçlı bir konseptte sunacaklarını belirtti. 


Bugün 


Haber Taraf  Gazetesi'nde şöyle yer alıyor;

Teknik Yapı'nın yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Evora İstanbul projesi Denizli'ye taşınıyor. Teknik Yapı ile Emlak Konut GYO'nun arsa satışa karşılık gelir paylaşımı modeliyle inşa edeceği proje 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek. 1.500 üniteden oluşacak olan projenin lansmanın 2016'nın ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. 6 konut, 2 ticaret, 2 park ve 2 eğitim adası olmak üzere toplam 12 adadan oluşan arazi üzerinde inşa edilecek Evora Denizli'de home ofis, park, alışveriş caddesi de yer alacak. Evora Denizli'de fiyat ve ödeme planı ise henüz açıklanmadı. 


Taraf 


Geri Dön