29 / 03 / 2024

Evora Denizli'de lansman indirimi devam ediyor!

Evora Denizli'de lansman indirimi devam ediyor!

Teknik Yapının Denizli'de inşa ettiği yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli projesi, kentin ekonomisine de katkıda bulunuyor. Proje kapsamında kentten 2 bin 500 kişilik istihdam sağlanacak.



 Emlak Konut GYO güvencesiyle Teknik Yapı tarafından Denizli'de gerçekleştirilecek Evora Denizli, sunduğu yaşam ile Denizli'ye farklı bir yaşam konsepti getirecek. Denizli ekonomisine de katma değer sağlayacak olan proje, üç yılda en az 2 bin 500 kişilik istihdam da sağlayacak. Teknik Yapı'nın proje gerçekleştirdiği her bölge ve şehre ekonomik katma değer kazandırdığının altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Projelerimizi bölge halkıyla el ele vererek gerçekleştiriyoruz. 


Kalifiyeli iş gücünü bölge insanlarından seçmeye özen gösteriyoruz. Kullanacağımız malzemeyi temin ederken önceliği bulunduğumuz şehre veriyoruz. Sosyo ekonomik kalkınmada, katkımızın olması markamızın önceliklerinden biri" diye konuştu. Durbakayım, Teknik Yapı'nın son 10 yılda inşa ettiği konutların satış dağılımında İstanbul ve Ankara'dan sonra Denizli'nin üçüncü sırada yer almasının da Anadolu'ya açılmak için Denizli'yi seçmelerinde etken olduğunu söyledi. 

LANSMAN İNDİRİMİ DEVAM EDİYOR

NAZMİ Durbakayım, Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği her projede müşterisine en az l'e 2 kazandırmasının sağladığı güveni, Denizli'de de devam ettirmek için bu şehre özel rekabetçi ve uygun fiyat politikasının uygulanacağını belirtti. Anadolu'ya açılımın ilk adımı olan Denizli'de satışa sunulan daireler için lansmana özel indirim ile birlikte uygun peşinat ve ödeme planları sunuluyor. Denizli'ye özel ödeme planlarının en önemli ayağını, sadece lansmana özel peşin alımlarda yüzde 12 indirim oluşturacak. Yüzde 1 peşinat ödeyen herkesin konut sahibi olması da Iansmanın diğer önemli fırsatı olacak. Diğer taraftan ilk üç yılı sadece faiz ödemesinden oluşan ödeme planı veya 36 ay sıfır faizli ödeme planı tercih edilebilecek. Evora Denizli projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor. Toplam büyüklüğü 115 bin 291 bin metrekare olan arsa üzerine yükselecek Evora Denizli projesinde yaklaşık 1.500 lüks konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer alacak.



Tel: 444 10 08

Web: http://evoradenizli.com/


Vatan Emlak Rehberi


Geri Dön