26 / 04 / 2024

Evren Acar kimdir?

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.



Beytepe'nin en özel noktasında yer alan Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim. Acar, başarılı kariyerinde son hedefinin kadınların çok da tercih etmediği "müteahhitlik"te fark yaratmak olduğunu belirtiyor Yaklaşık 20 yıldır kesintisiz şekilde gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama süreçleri yönetimi verdiğini belirten CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar "Hayatımın çok önemli bir bölümünü işim kaplıyor. Erkek egemen bir sektörde bir kadın savaşçıyım diyebilirim kendim için. Farklı olma yolunu seçtim. Elimin hamuruyla erkek işlerine karışmayı çok seviyorum" diye konuştu. 50 yaşına gelmeden yapmayı kafasına koyduğu son "erkek işi"nin müteahhitlik olduğunu ifade eden Acar sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu gerçekten çok istiyorum. Projenin tüm safhalarında yer almak, planlanan projenin hayata geçirilmesi ve insanların kullanmaya başlamasına kadar geçen sürecin içinde yüklenici olarak da yer almak bana çok keyif verecektir. Kadın titizliği ile ortaya çıkacak projem için bana inanan alıcılarım da şimdiden hazır." 


Evren Acar kimdir?


1973  Ankara  doğumlu, Özel Yükseliş Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Ayrıca Başkent Üniversitesinden aldığı 1 yıllık Pedagojik Formasyon eğitimi ile öğretmen statüsünü kazandı. Satış Ekip yöneticiliği konusunda uzmanlaşmış, sektöre ciddi sayıda istihdam sağlamıştır. Pazarlama fikirleri ve stratejilerinin oluşturulması ile ilgili de yaratıcı fikirleri ile yenilikçi bir anlayışı her zaman benimseyen Evren Acar,  Cef’in de fikir annesidir.

Kendisini ifade edecek iş yaşantısı dışındaki diğer rolleri: Anne olmak, tenis oynamak ve bateri çalmak olarak özetlenebilir.

Kişisel referanslar: Barmek Holding-Angora Evleri Projesi Pazarlama ve Satış Direktörlüğü , Birlik Yapı -Beysupark Projesi Pazarlama ve Satış Direktörlüğü, Kızılkaplan Grup-Capital Country Club Genel Müdürlüğü, Bilgintürk Gayrimenkul Kurucu Ortaklığı, Akpınar Grup Akkent Konutları Pazarlama ve Satış Direktörlüğü. 

Cef Danışmanlık

Yaklaşık 20 yıllık kesintisiz bir deneyimle Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış yöneticiliği yapan Evren Acar ve Filiz Kemahlı tarafından 2013 yılında kurulan Cef Daışmanlık, Ankara'da toplu konut ve ticaret projelerine, özellikle butik ve özel projelere Pazarlama, Satış ve Eğitim konularında uzman ekipleri ile Danışmanlık hizmeti sunuyor.




Geri Dön